GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 7 Ocak 2024 #11 Eğer varsa bu kadar saaten önce indirmediğime çok pişman olurum.
ametgo Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #12 GremoryRias dedi: 2077 yılında bırakın Tofaş'ı bir araba dahi kalsın, dişimi kıracağım. Yazın bunu bir kenara. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam teknoloji bayağı gelişti gelişmesinin yavaşladığını düşünüyorum.
GremoryRias dedi: 2077 yılında bırakın Tofaş'ı bir araba dahi kalsın, dişimi kıracağım. Yazın bunu bir kenara. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam teknoloji bayağı gelişti gelişmesinin yavaşladığını düşünüyorum.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2024 #13 ametgo dedi: Zannetmiyorum hocam teknoloji bayağı gelişti gelişmesinin yavaşladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi fakat bu yapay zeka olayları daha fazla geliştikçe, artık kullandığımız klasik şeyler ileride yok olabilir.
ametgo dedi: Zannetmiyorum hocam teknoloji bayağı gelişti gelişmesinin yavaşladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi fakat bu yapay zeka olayları daha fazla geliştikçe, artık kullandığımız klasik şeyler ileride yok olabilir.
BoynuzluKitsune Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #14 ametgo dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi Tofaş modu arıyorum. Acaba var mıdır? Genişletmek için tıkla... Öyle bir mod yok ama Cyberpunk'a mod eklemeyi düşünüyorsan nexsus mod diye bir sitede bir ton mod var. Ben uçan araba modu vs eklemiştim.
ametgo dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi Tofaş modu arıyorum. Acaba var mıdır? Genişletmek için tıkla... Öyle bir mod yok ama Cyberpunk'a mod eklemeyi düşünüyorsan nexsus mod diye bir sitede bir ton mod var. Ben uçan araba modu vs eklemiştim.