berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Kasım 2022 #1 Ayrıca var ise nasıl yaparım madde madde anlatır iseniz sevinirim.
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 3 Kasım 2022 Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Oyun içi ayarlardan dili Türkçe yapabilirsiniz.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 3 Kasım 2022 #2 Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Oyun içi ayarlardan dili Türkçe yapabilirsiniz. Son düzenleme: 3 Kasım 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 Türkçe dil desteği mevcut zaten oyun içi ayarlardan değiştrebiliyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Kasım 2022 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Oğuzhan Necip Şahin dedi: Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca biliyor musunuz Days Gone için var mı? Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Oğuzhan Necip Şahin dedi: Cyberpunk'ın zaten Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca biliyor musunuz Days Gone için var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 3 Kasım 2022 #5 berkink10 dedi: Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Hocam ayrıca biliyor musunuz? Days Gone için var mı? Genişletmek için tıkla... Days Gone'de Türkçe zaten içinde. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Hocam ayrıca biliyor musunuz? Days Gone için var mı? Genişletmek için tıkla... Days Gone'de Türkçe zaten içinde.
KS KS berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Kasım 2022 #6 ReloadingData dedi: Days Gone'de Türkçe zaten içinde. Genişletmek için tıkla... Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Days Gone'de Türkçe zaten içinde. Genişletmek için tıkla... Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 3 Kasım 2022 #7 berkink10 dedi: Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Hocam ayrıca biliyor musunuz Days Gone için var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Days Gone için de Türkçe dil seçeneceği mevcut. Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: Bilmiyordum şu an baktım ve varmış Hocam ayrıca biliyor musunuz Days Gone için var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Days Gone için de Türkçe dil seçeneceği mevcut.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 3 Kasım 2022 #8 berkink10 dedi: Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı Genişletmek için tıkla... God of War içinde de Türkçe var Artı 0 Eksi
berkink10 dedi: Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı Genişletmek için tıkla... God of War içinde de Türkçe var
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 3 Kasım 2022 #9 V berkink10 dedi: Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı Genişletmek için tıkla... Var. Artı 0 Eksi
V berkink10 dedi: Ahhh kafama Yeter soru sormuyorum Erzurum'da Türkçe var mı Genişletmek için tıkla... Var.