Cyberpunk Ultimate Edition 800TL'ye alınır mı?

eyupp1905

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070Tİ, R5 5600, NZXT 750W, A520m A pro ,Panther 8x2 3200mhz
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Epic Games'te 800TL civarına düşmüş durumda. Açık dünya oyunlarını çok severim. GTA'da yüzlerce saatim var. Sizce oyun sarar mı? Bu fiyata alınır mı?

Şahsen hikayesi güzel 4 5 kere bitirmiş biri olarak söylüyorum , oyun bugları eskisine göre baya azaldı nerdeyse yok denecek seviyede ve üstüne phantom liberty gibi efsane bir dlc ile geldi . Her etkinliği yaparım yan görev kovalarım dersen en az 50 60 saat ve üzeri içerik var bu fiyata kesinlikle alınır.

Şahsen hikayesi güzel 4 5 kere bitirmiş biri olarak söylüyorum, oyun bugları eskisine göre bayağı azaldı neredeyse yok denecek seviyede ve üstüne Phantom Liberty gibi efsane bir DLC ile geldi. Her etkinliği yaparım yan görev kovalarım dersen en az 50 60 saat ve üzeri içerik var bu fiyata kesinlikle alınır.

Ben hiçbir buga rastlamadım açıkçası. Varsa da oyunumu etkileyen bir durum yaşamadım. Hikaye, karakterler ve özellikle müzikler şahane gerçekten.

Şahsen hikayesi güzel 4 5 kere bitirmiş biri olarak söylüyorum, oyun bugları eskisine göre bayağı azaldı neredeyse yok denecek seviyede ve üstüne Phantom Liberty gibi efsane bir DLC ile geldi. Her etkinliği yaparım yan görev kovalarım dersen en az 50 60 saat ve üzeri içerik var bu fiyata kesinlikle alınır.

Daha çok açık dünya ile uğraşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı