M MehmetNuriGül Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk Ultimate Edition devam serisi mi? Yoksa grafikler yenilenmiş bir şekilde mi oynanıyor? Ona göre alacağım.
Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk Ultimate Edition devam serisi mi? Yoksa grafikler yenilenmiş bir şekilde mi oynanıyor? Ona göre alacağım.
Yaratıcıbirşey Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 MehmetNuriGül dedi: Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk Ultimate Edition devam serisi mi? Yoksa grafikler yenilenmiş bir şekilde mi oynanıyor? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Ana oyun ve DLC paketini içeriyor diye biliyorum. Yaratıcıbirşey dedi: Ana oyun ve DLC paketini içeriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani belirttiğiniz şeyler yok.
MehmetNuriGül dedi: Merhaba arkadaşlar. Cyberpunk Ultimate Edition devam serisi mi? Yoksa grafikler yenilenmiş bir şekilde mi oynanıyor? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Ana oyun ve DLC paketini içeriyor diye biliyorum. Yaratıcıbirşey dedi: Ana oyun ve DLC paketini içeriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani belirttiğiniz şeyler yok.