Steam hesabıma oyun almak istiyorum ama sadece Steam üzerinden istiyorum hesap satışı istemiyorum key olur gift şeklinde olur vs. nereden alabilirim en ucuza.
haziran da yaz indirimleri var %50 indirim alabilir hocam onun dışında hesap kiralayabilirsiniz oynamak istiyorsanız. Veya epic de kuponla daha ucuz olabilir bir bakın derim.
Haziran da yaz indirimleri var %50 indirim alabilir hocam onun dışında hesap kiralayabilirsiniz oynamak istiyorsanız. Veya Epic de kuponla daha ucuz olabilir bir bakın derim.
GameSatış, İtemsatış tarzı sitelerden bakabilirsiniz. Belki oyun kodu satıyor olabilirler. Site ismi pek aklıma gelmiyor da isterseniz Voidu'ya da bakın bir.
Kabasakal Online sitesine baktınız mı hocam buradaki kullanıcılar güvenilir olduğunu söylüyorlar. Yani sitede God of War var ve Steam key olarak verildiği yazıyor büyük ihtimalle istediğiniz oyunlarda Steam key olarak verilir ama siz yine de açıklamayı okuyun Steam key alacağım diye hesap satın almayın yanlışlıkla.
Kabasakal Online sitesine baktınız mı hocam buradaki kullanıcılar güvenilir olduğunu söylüyorlar. Yani sitede God of War var ve Steam key olarak verildiği yazıyor büyük ihtimalle istediğiniz oyunlarda Steam key olarak verilir ama siz yine de açıklamayı okuyun Steam key alacağım diye hesap satın almayın yanlışlıkla.
RDR 2 Rockstar üzerinden var aynı Cyberpunk gibi yani kendi sitelerinden satış var key olarak ama Spider-Man Hogwarts Uncharted vs. Aracı firma istemeyenler de Steam key buldum diğerlerinde stok yok diyor hep.
RDR 2 Rockstar üzerinden var aynı Cyberpunk gibi yani kendi sitelerinden satış var key olarak ama Spider-Man Hogwarts Uncharted vs. Aracı firma istemeyenler de Steam key buldum diğerlerinde stok yok diyor hep.
Steam indirimiyle Epic Games'ten daha ucuza geliyor mu veya keylerden daha ucuza.
Epic Games daha uygundur TL olarakdan. Steam de dolar var doların ne zaman artıcağını kimse bilemez kredi kartından kredi kartına değişiklik olarak banakalar kuru 35 de alabilir 34 de alabilir ama şu anda RDR 2 Ultimate Epic Games Store'de 787 TL standrt Edition'u 599 TL Steam'de ise 774 TL(standart) Ultimate'si ise 1K bu dediğim Steam için şu an geçerli yarın standartı kaç TL olur bilemem aradaki farkı söyledim Epic Games'le Steam'in. Steam'de şu anda indirimde %60 yaz indirimleriylede %60'a düşer yazın dolar ne kadar olur bilemem.
Epic'den bende almak istemiyorum hatta sanki korsan oynuyormuşssun gibi hissiyatı var o yüzden bende Steam'den oyunları almaya özen gösteriyorum şu ana kadar Epic Games'e hiç oyun almadım hepside Steam'den aldım.