Cyberpunk vs RDR2

Eraslan Uzunali

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 Gb 3200mhz
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
Ryzen 5 3600x
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde yeni bir ekran kartı aldım ve artık AAA kalite oyunları oynayabiliyorum, şu anda Steam'de 204 liram var. Cyberpunk 2 Mayısa kadar %50 indirimle 124 TL. RDR ise 300 lira(yani almaya karar verirsem indirim beklemem lazım). Şu anlık bu iki oyum arasındayım önerilerinizi bekliyorum eğer aklınıza bütçeme uygun aynı kaliteli oyun geliyorsa yazarsanız çok mutlu olurum.

Eğer ileride karta para atacaksan cp alabilirsin.

RDR 2'ye çok ön yargılıydım o nasıl oyun 10 saat at mı sürülür vs diye ama oynamaya başladıktan sonra çok pişman oldum şahsen oyun bir şaheser... O yüzden RDR 2 öneriyorum.

Epic Games indirim döneminde iki oyunu da almıştım. 60TL'lik kuponla iki oyun 160TL civarına gelmişti. 20 Mayıs'ta Epic de mega indirimler olacak aceleniz yoksa beklemenizi öneririm. Steam indirim döneminde Epic Games'de olmayan oyunlar için kullanırsınız 200 lirayı.
RDR2 öneririm.
Cyberpunk halen daha hata dolu.
Bu hafta Cyberpunk bitirdim.Bir kez bug oldu o kadar.Oyunu gayet stabil oynadım.Yalnız witcher 3 gibi doyurucu bir oyun değil.

RDR2 çok yavaş hikayeye giriyor oynuyorum şuan günde 1-2 saat falan yine de beni aşırı sıkıyor

para steamde duruyor. RDR2 indirime girene kadar cyberpunkı alıp oyanrım rdr içinde para biriktirim gibi duruyor şuanlık. herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…