Cyberpunk vuruş hissi nasıl?

Jolder

Kilopat
Daha fazla  
Evet. 3 saatlik sızan gameplay videosunu izleyenlere bir sorum var. Oyunun vuruş hissi nasıl? Düşmanlar tepki veriyor mu? Ateşli silahlar için dediğim. Yakın dövüşte vuruş hissi vardı ama yakın dövüşün kendisi komik görünüyor. Ateşli silahlarda ise efektlerden ve dürbünlerden anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlediğim 3 saatlik video da silahların vuruş hissini pek beğenmedim mermi süngeri botlar var nedense.
Fakat izlemek ve oynamak aynı şey olmadığından bilemiyorum.

Video link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vuruş hissi yoktur, vuruş hissiyatı vardır... Şaka şaka benzer şeyler, ama ciddiyim de. Açıkçası benim beklentilerimin ne kadarını karşıladığını güzel sağlam Game Play’ler çıkınca ancak görebileceğim sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vuruş hissi denilen kavramı siz gameplayi izleyerek anlıyorsanız dünyada boşuna test edenler felan var direk siz incelemelerini felan yazın isterseniz. Arkadaşlar oyun çıkmadı çıkmadı! Çıksın ondan sonra sorun daha iyi olur. İzlediğinizle ne anlayacaksınız hissiyatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…