BoraAlaBora
Hectopat
Oyunu net oynayacağım fakat 400 TL verip alsam daha sonra ucuzlar mı diye merak ediyorum sizce alayım mı?
30 dolarla çıkış yapmış sanırım ve şuan 30 dolar 709 lira ediyor. DLC ise 400 lira. Sence zam yapmazlar mı? Nerdeyse yarı fiyatına yerel fiyatlandırma yapmışlar. Bekletmeden aldım ben.Zam geleceğini sanmıyorum zaten fiyatını koymuş hadi diyelim en fazla ne kadar yaparlar ki yani yapmazlar istersen indirimde bekleyebilirsin ama durumum iyi diyorsan direkt al geç.
Criticler oynamış ve asıl Cyberpunk bu olmalıydı falan demişler. Oyun baştan aşağı grafiksel olarak vs. yenileniyor. Gerçek Cyberpunk 2077 bu DLC ile geliyor.Ben kötü çıkacağını sanmıyorum bence de çıktığı gibi zam alır. Diablo 4'de yaşandı bu mesela. CD Projekt'in dlc kalitesi zaten ortada, ben Cyberpunk'tan hak ettikleri dersi de aldıklarını düşünüyorum. Çıkmasına da daha 3 ay varken parayı verip unutmak en iyisi. Çıktığında da keyfini sürersiniz. Ön siparişle oyun içindeki bir arabaya da sahip oluyorsunuz, önemli bir şey değil ama not olarak eklemek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.