30 dolarla çıkış yapmış sanırım ve şu an 30 dolar 709 lira ediyor. DLC ise 400 lira. Sence zam yapmazlar mı? Neredeyse yarı fiyatına yerel fiyatlandırma yapmışlar. Bekletmeden aldım ben.
30 dolarla çıkış yapmış sanırım ve şuan 30 dolar 709 lira ediyor. DLC ise 400 lira. Sence zam yapmazlar mı? Nerdeyse yarı fiyatına yerel fiyatlandırma yapmışlar. Bekletmeden aldım ben.
Hocam bu ekonomide ne mantık sorgulanır ne de bir eşitsizliğe şaşırılır. Oyunu seviyorsanız, Cyberpunk evreni sizi çekiyorsa ve vakit yatırmaya değer görüyorsanız alın gitsin. Zaten dışarıdan 2 3 kere yemek yeseniz o para gidiyor.
Hocam bu ekonomide ne mantık sorgulanır ne de bir eşitsizliğe şaşırılır. Oyunu seviyorsanız, Cyberpunk evreni sizi çekiyorsa ve vakit yatırmaya değer görüyorsanız alın gitsin. Zaten dışarıdan 2 3 kere yemek yeseniz o para gidiyor.
Hocam şu doları karıştırma adamlar zaten oyunu 700 TL yaptılar bitti ve DLC'yi zam yapmazlar zaten fiyatı girdiler daha zam geleceğini sanmıyorum ha bu arada oyunu zam ne zaman yaparlar diyorsan anca dolar 30 olması lazım ama oda olmayacak gibi.