Cyberpunk zamlanır mı?

Phobla

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060
i5 14500hx
16gb ddr5 5600mhz
Meslek
öğrenci
Bu indirim süresinde, The Elder Scrolls Skyrim aldım 30TL bakiyem hala var. Onu iade edip Cyberpunk mı alsam? Arasında kaldım. Ama zam olur mu? Onu da bilmiyoruz ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu indirim süresinde, The Elder Scrolls Skyrim aldım 30TL bakiyem hala var. Onu iade edip Cyberpunk mı alsam? Arasında kaldım. Ama zam olur mu? Onu da bilmiyoruz ne yapmalıyım?
Skyrim zaten zamlandığı için tekrar zamlanmaz diye düşünüyorum. Fakat Cyberpunk için her an zam gelebilir.

Zamlanmaz gibi duruyor Oyun Çok güzel değil zaten bana göre Arttırmazlar

Zamlanacak. Witcher için de geçerli.

Her an zam gelebilir zaten Steam dolar kurunu 1.8 TL'den 10 TL'ye çekince çok zam geldi. Şu anki fiyatı 124 TL bence alın. Zam gelmesi çok muhtemel.

Bence zamlanmayacak çünkü zaten büyük firmalar bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar. Steam kur artışı daha çok bağımsız veya daha küçük oyun firmalarını etkileyecek.

Zam yapmaz dediğimiz tüm firmalar neredeyse fiyatları uçurdu. CDPR fiyatları arttırmaması için sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…