F fthdgc Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Selam. Spoiler olmadan mümkünse neler önerebilirsiniz? Kimseden izlemedim oyunu sıfır bilgi ile gireceğim. Mod yükleyeyim mi? Bir de bunu merak ettim.
Selam. Spoiler olmadan mümkünse neler önerebilirsiniz? Kimseden izlemedim oyunu sıfır bilgi ile gireceğim. Mod yükleyeyim mi? Bir de bunu merak ettim.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 21 Mart 2024 #2 Ana hikayede karşılaştığın karakterlerin yan görevlerini yap aksi taktirde ana hikayenin çok boş olduğunu hissedersin.
Ana hikayede karşılaştığın karakterlerin yan görevlerini yap aksi taktirde ana hikayenin çok boş olduğunu hissedersin.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 21 Mart 2024 #3 Karışık bir oyun değil zaten hocam girin oynayın direkt. Mod kurmanızı önermem. En azından ilk oynanışta modsuz oynanması gerektiğini düşünüyorum her oyunun.
Karışık bir oyun değil zaten hocam girin oynayın direkt. Mod kurmanızı önermem. En azından ilk oynanışta modsuz oynanması gerektiğini düşünüyorum her oyunun.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.287 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #4 Yan görevleri de yapın. Başka bir öneriye gerek yok. Dövüş tarzı vs. sizin kararınıza kalmış.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.619 Çözümler 4 21 Mart 2024 #5 Ana hikayeden gitme, karakter gelişmediği için çöp bir oyuna dönüşüyor. Ben hiç zevk alamadım bu yüzden. Yan görev yap oyunun suyunu çıkar.
Ana hikayeden gitme, karakter gelişmediği için çöp bir oyuna dönüşüyor. Ben hiç zevk alamadım bu yüzden. Yan görev yap oyunun suyunu çıkar.
C Calgrie Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 153 Makaleler 1 27 Mart 2024 #6 Kesinlikle bol bol gez, yan görev yap. Bol bol silah değiştir güçlü diye aynı silahta kalma. Oyunu 3 kez bitiren biri olarak konuşuyorum.
Kesinlikle bol bol gez, yan görev yap. Bol bol silah değiştir güçlü diye aynı silahta kalma. Oyunu 3 kez bitiren biri olarak konuşuyorum.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 29 Mart 2024 #7 fthdgc dedi: Selam. Spoiler olmadan mümkünse neler önerebilirsiniz? Kimseden izlemedim oyunu sıfır bilgi ile gireceğim. Mod yükleyeyim mi? Bir de bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mod kur mod. Bence vanilla oynanacak bir oyun değil Cyberpunk. Modlarla çok farklı bir şeye bürünüyor çünkü.
fthdgc dedi: Selam. Spoiler olmadan mümkünse neler önerebilirsiniz? Kimseden izlemedim oyunu sıfır bilgi ile gireceğim. Mod yükleyeyim mi? Bir de bunu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mod kur mod. Bence vanilla oynanacak bir oyun değil Cyberpunk. Modlarla çok farklı bir şeye bürünüyor çünkü.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 12 Nisan 2024 #8 Bence Mod kurma, DLC'ye sahip olmanı tavsiye ederim oyun sardımı sonunu getirirsin. Onun dışında güzel yan görevleri olan bir oyun. İlişki olayları için bence ön araştırma yapmalısın, spoiler vermemek için susuyorum.
Bence Mod kurma, DLC'ye sahip olmanı tavsiye ederim oyun sardımı sonunu getirirsin. Onun dışında güzel yan görevleri olan bir oyun. İlişki olayları için bence ön araştırma yapmalısın, spoiler vermemek için susuyorum.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #9 Karakteri hiç geliştirmeden sadece yerde bulduğum silahlar ile oyunu bitirmiştim. Çok zevk vermedi, keşke detaylı oynasaydım ama ikinci defa oynamam.
Karakteri hiç geliştirmeden sadece yerde bulduğum silahlar ile oyunu bitirmiştim. Çok zevk vermedi, keşke detaylı oynasaydım ama ikinci defa oynamam.