Cyberpunk'a neden para verilmeli?

241301

Kilopat
Oyun korsan koruması bile çıkartmamış. İleride Online modunun ayrı satılacağı söyleniyor. Zaten çok param da bulunmamakta. Sizce alınır mı?

Yapanlara destek amaçlı ve RPG Aksiyon tanımlarına tam uyan fiyarı da diğer oyunlar gibi çok uçuk olmayan Türkçe dil desteği bulunan nadide oyunlardan. Daha ne istiyorsun.

Güncelleme gelipte hatalar çözülünce bir de ucuzlarsa alınabilir.
Ucuzlamasına gerek yok. Böyle büyük yapımlar için çok ucuz bir oyun. Türkiye özel fiyatlandırmasının avantajını kullanmak lazım. Steam kuru falan değil CDPR'nin her ülke için uyguladığı farklı fiyat politikası.

Bana kalırsa bütçeniz varsa ve RPG oyunları seviyorsanız kesin alınmalı bir oyun. Türkçe desteği her yerde mevcut ayrıca.

Hocam bari güncellemeyi beklesin.

Gerçekten de vuruş hissiyatı yok diyenler hangi oyunu oynuyor merak ediyorum.

Oyunun optimizasyonu çok kötü, ileride düzelmesini bekleyin. Belki de indirime de girer, o zaman alırsınız/oynarsınız. Korsan indirseniz bile çok fazla optimizasyon sorunuyla karşılaşacaksınız ve bu sizi rahatsız edecek.

Dostum ileride ne tür bir optimizasyon yaparlar bilemem ama ben şu ana göre konuşuyorum. İleride eğer iyi bir iş becerirlerse o zaman oyun güzel olabilir benim açımdan.

Güncelleme gelipte hatalar çözülünce bir de ucuzlarsa alınabilir.
60 Dolarlık oyunu ülkemizde 30 dolar bazında satıyorlar.
Daha ucuzlaması firmaya haksızlık olur.
Türkçe desteği böyle bir büyük yapımda verilmiş.
Daha önce oynadığın oyunlara nazaran daha farklı şeyler sunuyor.
Gayet kaliteli ve oyuncu dostu bir firmadan iyi bir oyun çıkmış.
Güncellemeler geliyor bence alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…