Cyberpunk'a new game+ gelir mi?

Makaleler
17
Daha fazla  
Oyunda toplam 239 tane skill var. Çoğu skilin 2-3 leveli var hatta 5'e kadar bile çıkan var. Hepsini açabilmek için 382 skill point gerekiyor. Oyunu 30.saatin sonunda bitirdim, 5-6 tane de yan görev yaptım. 26 tane skill açabilmişim. Tüm yan görevleri tamamlasam bile skill ağacının tamamlanacağını düşünmüyorum. Acaba açtığım skillerle oyuna tekrar başlamam mümkün mü? Böyle bir mod vs. var mı? Çünkü oyunun çoğu kısmında bu yetenekler yüksek olmadığı için diyaloğu seçemiyorsunuz, görev içinde güzel lootların olduğu kapılar açılmıyor. O yüzden daha iyi itemlerle tekrar oynamak istiyorum.

Screenshot (276).png

Oyunda toplam 239 tane skill var. Çoğu skilin 2-3 Level'i var hatta 5'e kadar bile çıkan var. Hepsini açabilmek için 382 skill point gerekiyor. Oyunu 30.saatin sonunda bitirdim, 5-6 tane de yan görev yaptım. 26 tane skill açabilmişim. Tüm yan görevleri tamamlasam bile skill ağacının tamamlanacağını düşünmüyorum. Acaba açtığım skillerle oyuna tekrar başlamam mümkün mü? Böyle bir mod vs. var mı? Çünkü oyunun çoğu kısmında bu yetenekler yüksek olmadığı için diyaloğu seçemiyorsunuz, görev içinde güzel lootların olduğu kapılar açılmıyor. O yüzden daha iyi itemlerle tekrar oynamak istiyorum.

Eki Görüntüle 782272

Bence şu anlık gelmez. Önceliği başka şeylere vereceklerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı