Cyberpunk'da neler yapılır?

fthdgc

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Oyunu bir defa bitirdim aşağı yukarı çoğu yan görevi yaparak 20 saat falan sürdü. Yorum yapanlarda 400-500 saati aşanlar var. Napıyosunuz bu oyunda görev dışında? Biraz Mafia2 havası sezdim görev harici iş yok gibi. Yapmacıktan işler eklemişler maplere. Tavisye var mı?

20 saatte oyun bittiyse hiç yan görev yapmamışsınız demektir.

Modlar kurarak ya da mod yaparak o saatlere ulaşmak mümkün.
Tek bir kayıt dosyamda 120 saati buldum mesela ben.

Çoğunu yapmamışsınızdır.
Namınız yükseldikçe ve oyunda geçirdiğiniz saat boyunca daha yenileri geliyor.
Benim tek savem 80 saat yan görevler ile.
20 saat orijinal hikaye sadece yapmamışsınız yan görev neredeyse.

Donanımlarınızı yükselterek düşmanları farklı öldürebilirsiniz.
En eğlencelisi sandevistan ile.

400 saatim var. 100 saatte oyunu yan görevleriyle ve DLC ile birlikte bitirmiştim. Geri kalan süreyi ise mod yaparak geçirdim.
araba nasıl alıyoruz reis. Başlık açtım da dönüt olmadı. Saygınlık gerekli diyor kilitli. Saygınlığı denemek için hile ile 50 yaptım gene de olmuyor hala kilitli.

araba nasıl alıyoruz reis. Başlık açtım da dönüt olmadı. Saygınlık gerekli diyor kilitli. Saygınlığı denemek için hile ile 50 yaptım gene de olmuyor hala kilitli.
Hile ile değiştirilmiyor saygınlık. Nexusmods'ta araba alırken gereken saygınlık seviyesini kaldıran birkaç mod olması lazım, onlara bir bak.

Hile ile değiştirilmiyor saygınlık. Nexusmods'ta araba alırken gereken saygınlık seviyesini kaldıran birkaç mod olması lazım, onlara bir bak.
tamamdır teşekkürler

reis gene alamıyorum. Yaklaşık 3. perdedeyim Karakter kısmında şu itibar dediği şey 75 saygınlık zaten hile ile 50 ayarlı hala 2-3 araba dışında hepsi kapalı. İnternette de bir sürü yaşayan insan var ve çözüm bulamadım var mıdır bi bildiğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…