İ İbrahim bayrak Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Normalde istediğim zaman Cyberpunk'da uyuyordum şimdi uyuma düğmesi çıkmıyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Normalde istediğim zaman Cyberpunk'da uyuyordum şimdi uyuma düğmesi çıkmıyor. Neden?
mertuna Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 75 20 Ocak 2024 #2 İbrahim bayrak dedi: Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Normalde istediğim zaman Cyberpunk'da uyuyordum şimdi uyuma düğmesi çıkmıyor. Eki Görüntüle 2090867 Neden? Genişletmek için tıkla... karakter uykusunu almıştır Artı 0 Eksi
İbrahim bayrak dedi: Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Normalde istediğim zaman Cyberpunk'da uyuyordum şimdi uyuma düğmesi çıkmıyor. Eki Görüntüle 2090867 Neden? Genişletmek için tıkla... karakter uykusunu almıştır
KS KS İ İbrahim bayrak Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 mertuna dedi: Karakter uykusunu almıştır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var mıydı ya. Artı 0 Eksi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Ocak 2024 #4 İbrahim bayrak dedi: Öyle bir şey var mıydı ya. Genişletmek için tıkla... Yok da bug olmuş olabilir. Eski bir save dosyasına dönüp geri denedin mi? Artı 0 Eksi
İbrahim bayrak dedi: Öyle bir şey var mıydı ya. Genişletmek için tıkla... Yok da bug olmuş olabilir. Eski bir save dosyasına dönüp geri denedin mi?
KS KS İ İbrahim bayrak Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 kino dedi: Yok da bug olmuş olabilir. Eski bir save dosyasına dönüp geri denedin mi? Genişletmek için tıkla... Eski bir save dosyasına gecemiyorum basıyorum eski save dosyasına bu kaydın üzerine yazdırmak istiyormuş diyor. Artı 0 Eksi
kino dedi: Yok da bug olmuş olabilir. Eski bir save dosyasına dönüp geri denedin mi? Genişletmek için tıkla... Eski bir save dosyasına gecemiyorum basıyorum eski save dosyasına bu kaydın üzerine yazdırmak istiyormuş diyor.
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 732 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 20 Ocak 2024 #6 Oyun da olsa belli bir süre zarfında uyuyor diye hatırlıyorum ben çok sık uyuyan bir oyuncu değilim fakat gerçekçilik için yapmış olabilirler. Artı 0 Eksi
Oyun da olsa belli bir süre zarfında uyuyor diye hatırlıyorum ben çok sık uyuyan bir oyuncu değilim fakat gerçekçilik için yapmış olabilirler.
KS KS İ İbrahim bayrak Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Murat C dedi: Oyun da olsa belli bir süre zarfında uyuyor diye hatırlıyorum ben çok sık uyuyan bir oyuncu değilim fakat gerçekçilik için yapmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sağ olun. Artı 0 Eksi
Murat C dedi: Oyun da olsa belli bir süre zarfında uyuyor diye hatırlıyorum ben çok sık uyuyan bir oyuncu değilim fakat gerçekçilik için yapmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sağ olun.