Cyberpunk'ta güzel silahlara nasıl erişilir?

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Yaklasik 13 saat oynadim ve hala oyun basinda aldigimiz sari SMG'yi kullanıyorum. Sagdan soldan silah topluyorum fakat adamakıllı bir silahim yok. 80k param var nereden guzel silah alabilirim? Ayrica karakterime de neredeyse hiç siber donanim guclendirmesi yapmadim once karakteri mi yukselteyim yoksa silah mi satin alayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yan görevlerin çoğu silah veriyor zaten. Yeni silahlar sürekli olarak düşmesi lazım, karakterinizi oynayış tarzınıza göre güçlendirebilirsiniz. Silah almayın bence düşen silahlar gayet iyi, hatta çoğu zaman daha iyi.

Görevler yaparak oradan kazandıklarınızla güzel silahlar satın alabilirsiniz.

Hocam yerde gördüğünüz tüm lootları toplayın, yüksek seviyeli olanları kullanıp diğerlerini parçalayabilirsiniz. Ve hikayede ilerledikçe güzel silahlar verilecektir.

Yan ve ana görevlerden gelen silahlar, parayla alabileceğiniz silahlardan çok daha iyi. Parayla aldıklarınız klasik düşmanlardan düşen silahlardan çok da farklı değil. İkonik silahlar da yan ve ana görevlerden geliyor. Yan görev eksiğiniz varsa onları yapın derim, örneğin Panam - Riders of the Storm görevinde susturuculu ikonik bir sniper geliyor. Bu bir örnek. Gözden kaçırmış olabilirsiniz,
Jackie nin cenazesine giderseniz (Mama Welles çağırıyor) orada mabedinde silahı var.

hocam jackie'nin cenazesini yaptim fakat silahi gormedim maalesef hala alabilir miyim? Ayrica panam denen arkadasla da karsilasmadim henuz acik dunyada cok vakit gecirdim 2 gundur.

hocam jackie'nin cenazesini yaptim fakat silahi gormedim maalesef hala alabilir miyim? Ayrica panam denen arkadasla da karsilasmadim henuz acik dunyada cok vakit gecirdim 2 gundur.

yani yan ve ana gorevlerden dusen silahlarla devam edeyim degil mi? Parayi karaktere basiyorum o zaman. Oyunun cok basindayim belki de ondandir tamamdir tesekkur ederim hepinize

yani yan ve ana gorevlerden dusen silahlarla devam edeyim degil mi? Parayi karaktere basiyorum o zaman. Oyunun cok basindayim belki de ondandir tamamdir tesekkur ederim hepinize

Evet hala jackienin cenazesinde bulabilirsiniz, parayı da silahlara harcamaya hiç gerek yok.

Parayı belki arabaya harcarsınız, onda da yine 1-2 görev var gayet iyi arabalar geliyor. En azından silah almayın gerisi size kalsın. Cenazeye gidebilirsiniz orda olması lazım. Gezip dolaşın rastgele nadir itemlere de denk gelirsiniz zaten, keşifi ödüllendiren bir oyun.

Jackie'nin silahini aldim fakat ayni silahtan neden 2 tane var onu pek anlamadim. Araba olarak da bedava olan silahli ve zirhli arabayi aldim onu kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…