Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #11 Ali1019 dedi: Jackie'nin silahini aldim fakat ayni silahtan neden 2 tane var onu pek anlamadim. Araba olarak da bedava olan silahli ve zirhli arabayi aldim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun başında izlediyseniz jackienin 2 tane silahı var, birisini Zula'ya kaldırabilirsiniz evde silah dolabında görünür.
Ali1019 dedi: Jackie'nin silahini aldim fakat ayni silahtan neden 2 tane var onu pek anlamadim. Araba olarak da bedava olan silahli ve zirhli arabayi aldim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun başında izlediyseniz jackienin 2 tane silahı var, birisini Zula'ya kaldırabilirsiniz evde silah dolabında görünür.
A Ali1019 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 395 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 katana ile mermileri blocklamak icin ne yapmamiz gerekiyor?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 6 Aralık 2024 #13 Ali1019 dedi: katana ile mermileri blocklamak icin ne yapmamiz gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Refleks veya Cold skill ağacında katanalarla ilgili skiller var bir oraya bakın. Skill açmanız lazım sonra sağ tık ile bloklayabilirsiniz.
Ali1019 dedi: katana ile mermileri blocklamak icin ne yapmamiz gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Refleks veya Cold skill ağacında katanalarla ilgili skiller var bir oraya bakın. Skill açmanız lazım sonra sağ tık ile bloklayabilirsiniz.
A Ali1019 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 395 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #14 Fallegan dedi: Refleks veya Cold skill ağacında katanalarla ilgili skiller var bir oraya bakın. Skill açmanız lazım sonra sağ tık ile bloklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... cold skill hangisi oluyor sagolun
Fallegan dedi: Refleks veya Cold skill ağacında katanalarla ilgili skiller var bir oraya bakın. Skill açmanız lazım sonra sağ tık ile bloklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... cold skill hangisi oluyor sagolun
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 7 Aralık 2024 #15 Ali1019 dedi: cold skill hangisi oluyor sagolun Genişletmek için tıkla... Türkçe ise soğukkanlılık olması lazım. Skillere bakarsanız anlarsınız, katana yalayan bir abla var o skill ağacında.
Ali1019 dedi: cold skill hangisi oluyor sagolun Genişletmek için tıkla... Türkçe ise soğukkanlılık olması lazım. Skillere bakarsanız anlarsınız, katana yalayan bir abla var o skill ağacında.