Cyberpunk'ta yakın dövüş mü, silahlı çatışma mı daha etkili?

403377

Hectopat
Merhaba, oyunu üst üste silah kullanarak bitirdim. 2.0 güncellemesinde ise oyunun yetenek ağacı tamamen değişmiş. Bundan dolayı karakterimi çok güçlü yapmak istiyorum ve oyuna yeniden başladım. Sizce silahlı çatışma Build'i mi yoksa yakın dövüş Build'i daha etkili olur?

Teşekkürler.

Hack Build bana çok sıkıcı gelmişti. O yüzden hiç bulaşmadım.

Hack keyifli ve aslında en güçlüsü ama hep uzak mesafedesin, düşmanlar bile yerini bilmiyor ileri seviyede.

En eğlenceli build ise sanıyorum sandevistan ve katana. Ama erken seviyelerde kan alıyor düşmanlar.

Hack keyifli ve aslında en güçlüsü ama hep uzak mesafedesin, düşmanlar bile yerini bilmiyor ileri seviyede.

En eğlenceli Build ise sanıyorum sandevistan ve katana. Ama erken seviyelerde kan alıyor düşmanlar.

Oyunu bütün yan görevlerini yaparak bitireceğim sonradan DLC'ye geçeceğim bu Build'i DLC için yapıyorum. Katana'yı deneyeceğim teşekkürler.

Şu an bıçak fırlatma buildi yapıyorum ve doğru perk dağıtımıyla çok güçlü olduğunu söyleyebilirim. Gizlilikle birleştirince attığınız her bıçak tek atar hale geliyor, tabii kafaya nişan aldığınız takdirde. Muhtemelen çok daha güçlü buildler vardır ancak benim çok hoşuma gitti bu oynanış stili.

Şu an bıçak fırlatma Build'i yapıyorum ve doğru perk dağıtımıyla çok güçlü olduğunu söyleyebilirim. Gizlilikle birleştirince attığınız her bıçak tek atar hale geliyor, tabii kafaya nişan aldığınız takdirde. Muhtemelen çok daha güçlü Build'ler vardır ancak benim çok hoşuma gitti bu oynanış stili.

Hocam AC oyunlarını tekrar bitirdiğim için gizlilikten soğudum. Şu an oyunun yarısındayım katana Build yaptım gerçekten çok zevkli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı