Cyclone 2 vs Machenike G5 Pro V2 vs Tarantula Pro

Bütçe
3500 TL

OSman18

Centipat
Daha fazla  
Selamlar herkese. İyi sosyaller dilerim.
Bir süredir PC için gamepad arayışındayım. Daha önce PS kafelerde PS2-3 gamepadlerini ve hala çekmecede duran 50₺'ye aldığım Snopy'i saymazsak gamepad kullanmadığımı söyleyebilirim.

Pes, asassin's Creed serisi, Mortal Kombat, God of War, Witcher tarzı tek oyunculu oyunlar ve ara sıra da yarış oyunu oynuyorum genelde. FPS oyunları ikinci planda olacak çünkü bu konuda mouse-klavye ikilisini tercih ederim.
Uzun ömürlü kullanımı, düşük gecikme süresi ve ergonomik olması önemli benim için. Ayarlanabilir triggerlar, fonksiyonel tuşlar, şık görüntü gibi özelliklerle önem sıralamasını aşağı doğru yapabiliriz.
Onun dışında dövüş oyunlarında D-padlerin verimli çalışamamasından ve genel yapısı itibarıyla asimetrik Xbox düzeninden çekiniyorum biraz. Daha önce kullanmadığım için alışamayabilirim düşüncesi var.

Daha düşük bütçeyle araştırmaya başladığım için 8BitDo Ultimate 2C gibi modellere baktım bir süre ancak çok sade geldi, içime sinmedi bir türlü. Mekanik tuşlar ve en az Hall efect teknolojisine sahip (tercihen tmr) ve almışken de kaliteli bir gamepad olsun dedim ve bütçeyi de istemeye istemeye artırdım.
PS düzenine daha alışkın olmam nedeniyle GameSir'ün tarantula Pro modelini de listeye ekledim. Peşin fiyatına taksitle almak istediğim için de her siteden alışveriş yapamıyorum.

Sonuç olarak seçenekleri şöyle sıralamaya çalıştım. Bilgi, deneyim ve tavsiyelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

GameSir tarantula Pro - PS düzeni ve görüntüsü nedeniyle.

GameSir Cyclone 2 - en çok tercih ve tavsiye edilen, tmr stickleri nedeniyle (maalesef ben konuyu açana kadar siyahının fiyatı artmış, o yüzden beyaz)

Machenike G5 Pro V2 - şık görüntüsü, titreşimli triggerları ve görselleriyle cezbeden teknik özellikleri nedeniyle.

Bonus olarak G5 Pro Max SE - bununla ilgili çok bilgim yok ancak duruma göre tercih edebilirim fiyatı nedeniyle.

Özellikle @Katipke hocamızın yorumuna çok rastladım. Cyclone'u listebaşı yapmamın sebeplerindendir kendisi.
Yine @GRKM DUMAN ve @Diavelin hocalarımızın da görüşlerini beklerim.

Maalesef hocam. Karar veremedim henüz. Sizin fikriniz var mı konuyla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…