Cydia Mantıklı Mı?

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
iPhone 5C kullanıyorum. iOS 10.3.3 var. Telefonu 2014'te aldım. Sizce Jailbreak (Cydia) yapmak mantıklı mı? JB paralı mı? JB'nin eksi veya artıları neler?

JB paralı değil, kullanacağın bazı Tweakler ücretlidir.

bende geçmişte iphone 5 kullanırken tüm güncellemeler durmuştu zaten dedim artık bu sürümün üstüne güncelleme almayacak sa jb yapim dedim + gelince mesela bi mobil veri yada gece modu gibi senin sürümünde olmayan bi eklentiyi (Cydia) ila bulup kuruyorsun cok ilginç temalar vardı fark ettigim bi noktada cihaz daha seri calışıyor du eksisine gelince herhangibi mobil işlemde sana uyarı veriyor cihaz yazılımıyla oynadıgınız için bir güvenlik sorunun dan mesul degiliz uyarısı geliyor banka olsun yada bi operatör yazılımı olsun yaşadıgım tecrübe buydu mecerayı seviyorsan bence kullan birçok (Cydia) ücretsiz bulabilirsin telefonu kafana göre yapıyorsun buda size bi resim ben iphone 5 i yapmış yt kanalım da anlatmış tım ama linki atmıyorum cünkü form kurallarınca yasak olabilir

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    77,1 KB · Görüntüleme: 93
Peki nasıl kurabilirim? Geanti bozar mı? Günlük kullanımda sürekli uyarı yaparak rahatsız eder mi?
Arkadaşlar bilgisayarım yok ve olsa da macOS kullanmıyorum.
Telefonda birsürü fotoğraf var videolar var anılar var ve applikasyonlar var. Bunlar silinir mi?

Son düzenleme:
cihazın garantisi bitmiş zaten iphone servisine göndericen zaman orjinal sürüme geçersin bu iş için macos değil ama bir pc şart şurda kanalım da anlattım linki veriyorum inşallah uyarı almayız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzeltme: Telefon 5C'ymiş karıştırdım.

Fotoğraflara zarar gelir mi?

Hocam 2 sorum olacak. iPhone 5C'de sorunsuz çalışır mı? Videoda bazı applikasyonların isimleri gözükmüuor ben yaparsam aynı sorun olur mu?

5c de denemedim onu araştırın 30 yakın menü vardı 1-2 tanesinde tek hata bazı programların isimleri gözkmüyor du ama sorun olmuyordu tıkladıgım da uygulama çalışıyor du

5c de denemedim onu araştırın 30 yakın menü vardı 1-2 tanesinde tek hata bazı programların isimleri gözkmüyor du ama sorun olmuyordu tıkladıgım da uygulama çalışıyor du

Fotoğraflar gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…