C'ye 40 GB Ayırma Sonucu Disk Dolma Sorunu

ErincK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var. Format atmak istemiyorum. Bilgisayarı 4 gün önce toplattım Windows'u yükledim. Sistemde 240 GB SSD var (228 GB). C'ye 40 GB ayırdım ve çok az şey indirdim (Skype, Chrome, ve anakartın uygulamaları.). Fakat dünden itibaren bir sorun yaşıyorum. En son baktığımda 20 GB boş alan vardı fakat bu sabah 5 GB'a düşmüş. Bu da çok az. Lütfen yardım edin. Bilgisayarda virüs yoktur, bilgisayarı toplattığım zaman 92 liraya 1 yıllık Kaspersky antivirüs satın aldım. Arkadaşlar lütfen yardım edin format atmadan nasıl çözebileceğim? Çok acil Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
D'yi boşaltın, komple silinecek çünkü. Disk Yönetimi'ni açın, D'yi silin. Ayrılmamış Alan (Unallocated Space) haline gelmesi gerek. Sonra C'yi sağ tuş tıklayıp genişletin (Extend). Olması gereken miktarı yazıp onaylayın. Başarıyla olduktan sonra D'ye sağ tuş tıklayıp biçimlendirin, işlem tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…