Z Zeki Efe Bozkurt Zeptopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarcı bana sormadan D diskini C'ye aktarmış. Şimdi de açılmıyor, yani soru soramıyorum. Format atarsam D diski gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Arkadaşlar bilgisayarcı bana sormadan D diskini C'ye aktarmış. Şimdi de açılmıyor, yani soru soramıyorum. Format atarsam D diski gelir mi?
TugrulAlp Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 155 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #2 Formatta diski biçimlendirirken tekrarken d diski oluşturabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zeki Efe Bozkurt Zeptopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 TugrulAlp dedi: Formatta diski biçimlendirirken tekrarken d diski oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl yani şeçebilirmiyim Artı 0 Eksi
TugrulAlp dedi: Formatta diski biçimlendirirken tekrarken d diski oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl yani şeçebilirmiyim