agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #2 Hocam virüs var AV ile taratın.
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #3 Belli ki, pc de virüs var.Kaspersky Avira gibi AV programları ile sisteminizi tam tarama yapın.
A Ankiro Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #4 Virüsle ilgili değil ben bir şey yaptım. Ondan oldu yani bütün izinleri kaldırdım sonra oldu onu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Virüsle ilgili değil ben bir şey yaptım. Ondan oldu yani bütün izinleri kaldırdım sonra oldu onu nasıl çözebilirim?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 28 Mayıs 2014 #5 İşletim sistemini D sürücüsüne kurduysan C sürücüsünü biçimlendir.
A Ankiro Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #6 Sistem c sürücüsünde ve banada C lazım ama yanlişlikla yaptığım şey yüzünden sistem biçimlendir. Dememe izin vermiyor yani izinleri kaldırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Sistem c sürücüsünde ve banada C lazım ama yanlişlikla yaptığım şey yüzünden sistem biçimlendir. Dememe izin vermiyor yani izinleri kaldırdım.
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 31 Mayıs 2014 #7 Diske sağ tikla sonra Güvenlik sekmesine gel oradan bir bak kendi kullanıcın seçili mi seçiliyse yetki verilmiş mi verilmemişse aşşağidan ver yok tamamen kullanıcın yoksa ekle de oradan kullanıcın ismini yaz sonra yetki ver OK SORUN BİTMİSDİR. NOT admin olarak giris yap. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2014
Diske sağ tikla sonra Güvenlik sekmesine gel oradan bir bak kendi kullanıcın seçili mi seçiliyse yetki verilmiş mi verilmemişse aşşağidan ver yok tamamen kullanıcın yoksa ekle de oradan kullanıcın ismini yaz sonra yetki ver OK SORUN BİTMİSDİR. NOT admin olarak giris yap.