Çözüldü C'ye format attıktan sonra D'deki oyunlar oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M.Aurelius

Hectopat
Daha fazla  
Sadece C diskine format atıcam. D diskindeki oyunlar açılır mı formattan sonra? C diskinde de dosya oluşturabiliyorlar ya ondan sordum.

Çözüm
Oyun içi ayarlarınız ve kayıtlarınız silinebilir, ayrıca Steam veya Epic oyunları ise mutlaka bir oyun dosyalarını doğrulama yapmsnız faydanıza olacaktır. Oyununuzla alakalı C: deki belgelerinizi format öncesi D:'ye atın, sonra eski yerine geri atarsınız.
Oyun içi ayarlarınız ve kayıtlarınız silinebilir, ayrıca Steam veya Epic oyunları ise mutlaka bir oyun dosyalarını doğrulama yapmsnız faydanıza olacaktır. Oyununuzla alakalı C: deki belgelerinizi format öncesi D:'ye atın, sonra eski yerine geri atarsınız.

Çözüm
Sadece C diskine format atıcam. D diskindeki oyunlar açılır mı formattan sonra? C diskinde de dosya oluşturabiliyorlar ya ondan sordum.
Save dosyalarınız siliniyor, aynısını yaşadım. D diskinde ki oyunlar evet açılır fakat save dosyalarınız gider.

Bir launcher(Steam, EA App, Epic vs.) üzerinden kurulmuş oyunlar ise tekrar indirmeye gerek duymaksızın oynanabilir. Bazı oyunların profil kayıtları ve ayarları kendi kurulum klasörü dışında, launcher programının olduğu tarafta saklanıyor. Bu oyunların bulut yedeği varsa yeniden çalıştırmadan önce otomatik indirilir ve kaldığın yerden devam etme imkanı olur. Bulut yedeği yoksa ve önceden elle yedek almadıysan tüm ilerleme kaybedilir.

Mağaza dışından kurulmuş olanların bazıları çalışabilir. Kayıtları elle yedeklenmelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı