Ürün: CyrptoDATA BASM (Blockchain Gelişmiş Güvenlik Makinesi) Laptop
Ürün Özellikleri:
Ürün sadece bir kere açılıp kurulumları yapıldı. Harici kullanılmadı, jelatinleri vs. üzerinde. Her şey içinde gönderilecektir. Yurt dışı fiyatı 1000 dolar. Almak isteyen olursa fiyatı bir daha konuşuruz. Laptop veya masaüstü bilgisayarla takas olur.
Ürün Özellikleri:
- İşlemci: Intel® Core™ i3-8130U 2.20 GHz
- Ekran Kartı: Intel® UHD 620
- Ekran:
- 14,1" 1920x1080 IPS LCD Ekran
- 5" 1280x720 Arka Ekran
- Ram: 8 GB DDR4
- Depolama:
- Özel Güvenlikli, siber saldırılara karşı korumalı ve CyrptoDATA OS'un kullanılabileceği CyrptoDATA M.2 SSD 256 GB
- Diğer işletim sistemlerini kullanabilmeniz için M.2 SSD 256 GB
- Kamera: 2 MP (bulanık kamera özellikli)
- Kasa: Metal
- Batarya: 7.4V/ 6000 mAh
- Kutu İçeriği:
- 2 Adet USB Type-C 32 GB özel erişim anahtarı (Dosyalarınızı ve bilgilerinizi şifreler, cihaza takılmadan bu verilere erişilemez.)
- USB Modem
- Adaptör ve 4 farklı adaptör ucu
- Kullanıcı Belgesi ve Uygunluk Raporu
- İşletim Sistemi: Cihaz Ubuntu tabanlı CyrptoDATA OS işletim sistemi ile geliyor. Ayrıca diğer SSD'ye istediğiniz işletim sistemi kurulabilir.
- CyrptoDATA OS Özellikleri:
- Web sitelerinin ve reklamların çoğu, sizi tanımlamaya çalışan yazılım özelliklerini içerir. CryptoDATA OS, üçüncü taraf izleyicilerin hepsini engeller ve serbestçe göz atmanıza izin verir.
- Üçüncü taraf izleyiciler kimliğinizi keşfedemez, bu nedenle verileriniz toplanamaz, saklanamaz veya paylaşılamaz.
- Siber saldırıları otomatik olarak engeller ve kuruluma izin vermez. Aktif koruma sağlar.
- Kullanıcı dosyalarına her zaman, her yerde ve herhangi bir cihazdan erişim sağlamak için merkezi olmayan, özel anahtarlı ve AES-256 şifrelemeli bulut depolama alanı kullanır.
- Hızlı ve kararlı bir bağlantı için dahili VPN ile gelir.
- İletişim, uçtan uca şifreleme ile desteklenen ve kullanıcılar tarafından temsil edilen bir grup ağ sunucusu üzerinden dağıtılır.
- Bunların yanı sıra şifrelenmiş e-posta gibi iletişim kanallarıyla verilerinizi korur.
- Kripto cüzdan uygulaması ve cihaz korumaları sayesinde soğuk cüzdan işlevi görür.

BASM Encrypted Laptop - CryptoDATA
The BASM laptop's integrated Blockchain technology ensures encryption and security of your data. Microphone and camera kill switch provides protection against third parties eavesdropping.
cryptodata.com
Ürün sadece bir kere açılıp kurulumları yapıldı. Harici kullanılmadı, jelatinleri vs. üzerinde. Her şey içinde gönderilecektir. Yurt dışı fiyatı 1000 dolar. Almak isteyen olursa fiyatı bir daha konuşuruz. Laptop veya masaüstü bilgisayarla takas olur.
Son düzenleme: