D.D.O.C. açtığım zaman bilgisayar açılmıyor

Zatcheroni

Hectopat
Yaklaşık bir haftadır bilgisayarım ile kötü sorunlar yaşıyorum. Öncelikle mavi ekranlar almaya başladım daha sonrasında defalarca format atmama rağmen düzeltemedim dün akşam biraz kurcalarken BIOS'umun güncel olmadığını gördüm güncelledim gene düzelmedi. En son çare BIOS'a default yaptım ve bilgisayarımı açtım dün geceden beri sorunsuz kullanıyorum ddoc açıp Auto olarak 3200 MHz aldığım zaman ya da 3000 fark etmiyor bilgisayarım açılmıyor otomatik onarma moduna girip tekrardan mavi ekran verip kapanıyor açmak DDOC disable yaptığım zaman ise açılıyor şu anda sistem 2133 MHz'de gördüğüm kadarı ile sorunsuz olarak çalışıyor. Hiç yoktan yere RAM'lerin yerini değiştirirken bir de ekranımı kırdım klavyemin üstüne devrilip paneli gitti yeni ekran almak zorunda kaldım bu da bu işin cabası oldu, anakartımın garantisi devam ediyor sizce anakartımda bir sorun mu var? Bu arada windwosu farklı SSD'ye kurup farklı RAM'ler ile denedim sorun aynı şekilde devam etti.
Güncel sorun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı