D diski %100 kullanılıyor

osm1n

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?

Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
Arkada gereksiz uygulamalar mı çalışıyor? D disk derken ssd den mi bahsediyorsunuz?

TreeSize diye bir uygulama var, onu indirin ve açın. D diskini taratın. Diskinizi neyin doldurduğunu görebilirsiniz ve silebilirsiniz.

SSD de sorun olabilir. Bende de C de oluyor.
Crstaldiskinfo ve benzer uygulamalar ya da SSD'nin kendi sürücü ile diskin sağlık yüzdesini ve diğer bilgilere bakabilirsin. Eğer %90-80 gibi bir düşüş varsa ssd de sorun olabilir.

SSD de sorun olabilir. Bende de C de oluyor.
Crstaldiskinfo ve benzer uygulamalar ya da SSD'nin kendi sürücü ile diskin sağlık yüzdesini ve diğer bilgilere bakabilirsin. Eğer %90-80 gibi bir düşüş varsa SSD de sorun olabilir.
1749218223445.png

Sanırım D diskinde sıkıntı yok ama C diskim biraz kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı