Arkada gereksiz uygulamalar mı çalışıyor? D disk derken ssd den mi bahsediyorsunuz?Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
Windirstat indirebilirsiniz en yüksek boyutlu gereksiz şeyleri silebilirsinizBaşlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
SSD de sorun olabilir. Bende de C de oluyor.
Crstaldiskinfo ve benzer uygulamalar ya da SSD'nin kendi sürücü ile diskin sağlık yüzdesini ve diğer bilgilere bakabilirsin. Eğer %90-80 gibi bir düşüş varsa SSD de sorun olabilir.
Eki Görüntüle 2506543
Sanırım D diskinde sıkıntı yok ama C diskim biraz kötü.
ssdden bahsediyorum sanırım arkada gereksiz uygulama çalışmıyor ama bence antivürs uygulamam yüzünden oluyorArkada gereksiz uygulamalar mı çalışıyor? D disk derken ssd den mi bahsediyorsunuz?
SSD'den bahsediyorum sanırım arkada gereksiz uygulama çalışmıyor ama bence antivürs uygulamam yüzünden oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.