Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
Başlıktaki gibi D diskim 2 3 hafta aralıklarla birkaç saat %100 bir şekilde kullanıldığı için bilgisayarımı rahatça kullanamıyorum. Bunu nasıl geçiririm ve neden oluyor?
SSD de sorun olabilir. Bende de C de oluyor.
Crstaldiskinfo ve benzer uygulamalar ya da SSD'nin kendi sürücü ile diskin sağlık yüzdesini ve diğer bilgilere bakabilirsin. Eğer %90-80 gibi bir düşüş varsa ssd de sorun olabilir.
SSD de sorun olabilir. Bende de C de oluyor.
Crstaldiskinfo ve benzer uygulamalar ya da SSD'nin kendi sürücü ile diskin sağlık yüzdesini ve diğer bilgilere bakabilirsin. Eğer %90-80 gibi bir düşüş varsa SSD de sorun olabilir.