Akiaa Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Gece D diski normal bir şekilde gözüküyordu, sonra sabah kalktığımda hiçbir yerde gözükmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2022
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 12 Şubat 2022 #2 Akiaa dedi: Gece D diski normal bir şekilde gözüküyordu, sonra sabah kalktığımda hiçbir yerde gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Kasadan çıkarıp tekrar takabilirsin belki. Artı 0 Eksi
Akiaa dedi: Gece D diski normal bir şekilde gözüküyordu, sonra sabah kalktığımda hiçbir yerde gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Kasadan çıkarıp tekrar takabilirsin belki.
KS KS Akiaa Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Ardaa41 dedi: Kasadan çıkarıp tekrar takabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca kasayı ellemek istemiyorum ama deneyeyim yine de. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Kasadan çıkarıp tekrar takabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca kasayı ellemek istemiyorum ama deneyeyim yine de.
KS KS Akiaa Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 Düzeltmeyi başardım bir şekilde teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 12 Şubat 2022 #5 Akiaa dedi: Düzeltmeyi başardım bir şekilde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim şekilde düzeldiyse çözüm atar mısın? Artı 0 Eksi
Akiaa dedi: Düzeltmeyi başardım bir şekilde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim şekilde düzeldiyse çözüm atar mısın?
KS KS Akiaa Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #6 Ardaa41 dedi: Benim dediğim şekilde düzeldiyse çözüm atar mısın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ardaa41 dedi: Benim dediğim şekilde düzeldiyse çözüm atar mısın? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Crilion Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 Akiaa dedi: Düzeltmeyi başardım bir şekilde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlattım ama nasıl çözdünüz lütfen söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Akiaa dedi: Düzeltmeyi başardım bir şekilde teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlattım ama nasıl çözdünüz lütfen söyleyebilir misiniz?