xrking Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 458 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #1 Merhaba. Bazı ince ayarlar yapıyordum fakat D diski kayboldu, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.415 Çözümler 36 9 Nisan 2025 #21 xrking dedi: Sorun çözüldü pciexpress aşağı akış anahtarlarını devre dışı bırakmıştım ondan olmuş şu an düzeldi. Ek olarak yine de format atacağım Windows 10 mu kursam tekrar yoksa 11 mi genellikle oyun için. Genişletmek için tıkla... İyi sevindim adına. Windows 10 desteğinin bitmesine 1 sene civarı kaldı tekrar format vs. uğraşmak istemezsen sistemin de güncel ise Windows 11 derim. Artı 0 Eksi
xrking dedi: Sorun çözüldü pciexpress aşağı akış anahtarlarını devre dışı bırakmıştım ondan olmuş şu an düzeldi. Ek olarak yine de format atacağım Windows 10 mu kursam tekrar yoksa 11 mi genellikle oyun için. Genişletmek için tıkla... İyi sevindim adına. Windows 10 desteğinin bitmesine 1 sene civarı kaldı tekrar format vs. uğraşmak istemezsen sistemin de güncel ise Windows 11 derim.