Çözüldü D diski görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crilion

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 3 gün aradan sonra bilgisayarımı açtım, D diskinde kurulu olan Rocket League'ye girmeye çalıştım. Girmedi dosyaları doğrulamamı istedi, ben de doğrulamak için bastım fakat olmadı. Sonra diski açmak istediğimde var olmayan bir aygıt belirlendi hatasıyla karşılaştım. Fakat bu sıralarda disk hala gözüküyordu, bende biçimlendirmeye çalıştım ama Windows sürücüyü biçimlendiremedi hatası aldım ve disk yok oldu artık gözükmüyor yardımlarınızı bekliyorum. (CMD'den biçimlendirmeye de çalıştım fakat onda da var olmayan bir aygıt belirlendi hatası aldım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygun sürücü Driver'i indir veya Aygıt Yöneticisi'nden iptal edip bilgisayarını yeniden başlat (driver hiç gözükmeyebilir).

Hocam HDD'yi devre dışı bırakırsam bir şey olmaz değil mi? PC tamamen gitmesin.

Merhaba, sorunu çözdüm. Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir bölümünden diske sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştir kısmından ismini D diski olarak değiştirdim ve sorun çözüldü.
BIOS ayarlarına girin orada gözüküyor mu/aktif mi?

1749489996853.png

Hocam BIOS'u bilmiyorumda burada aktif gözüküyor. (giden disk 931 GB'lık olan.)

Uygun sürücü Driver'i indir veya Aygıt Yöneticisi'nden iptal edip bilgisayarını yeniden başlat (driver hiç gözükmeyebilir).

Hocam HDD'yi devre dışı bırakırsam bir şey olmaz değil mi? PC tamamen gitmesin.

Merhaba, sorunu çözdüm. Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir bölümünden diske sağ tıklayıp sürücü harfi ve yolu değiştir kısmından ismini D diski olarak değiştirdim ve sorun çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı