E evilrip Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 SSD veya HDD modeli Kingston fury renegade Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba? Windows 11 kurarken SSD yerini kurcaladım bundan oldu. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 24,3 KB · Görüntüleme: 28 Ekran Alıntısı.PNG 292,4 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba? Windows 11 kurarken SSD yerini kurcaladım bundan oldu.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 evilrip dedi: Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba? Windows 11 kurarken SSD yerini kurcaladım bundan oldu. Genişletmek için tıkla... Sök tak yapmayı denediniz mi?
evilrip dedi: Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz acaba? Windows 11 kurarken SSD yerini kurcaladım bundan oldu. Genişletmek için tıkla... Sök tak yapmayı denediniz mi?
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Hocam ayrılmış alan var o ile alakalı olabilir mi D diskin kaç GB alanı vardı.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 Ahmet9 dedi: Hocam ayrılmış alan var o ile alakalı olabilir mi D diskin kaç GB alanı vardı. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben.
Ahmet9 dedi: Hocam ayrılmış alan var o ile alakalı olabilir mi D diskin kaç GB alanı vardı. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben.
Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 hocam Windows 11kurulumu yaparken kaldırmış olabilir sonra ise yeni bir D diski açılması gerekir o sıradada açmamış olabilir Justt1670 dedi: Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla...
hocam Windows 11kurulumu yaparken kaldırmış olabilir sonra ise yeni bir D diski açılması gerekir o sıradada açmamış olabilir Justt1670 dedi: Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla...
E evilrip Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #6 Ahmet9 dedi: Hocam ayrılmış alan var o ile alakalı olabilir mi D diskin kaç GB alanı vardı. Genişletmek için tıkla... Yani sadece C vardı normalde Kingston Fury Renegade Windows 11 kurarken disk alanında Recep Baltaş bir şeyler yapıyordu bende yaptım orada bir sıkıntı oldu. Justt1670 dedi: Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Hayır birleştirmeye çalışıyorum.
Ahmet9 dedi: Hocam ayrılmış alan var o ile alakalı olabilir mi D diskin kaç GB alanı vardı. Genişletmek için tıkla... Yani sadece C vardı normalde Kingston Fury Renegade Windows 11 kurarken disk alanında Recep Baltaş bir şeyler yapıyordu bende yaptım orada bir sıkıntı oldu. Justt1670 dedi: Ayrılmamış alan onu ayırmaya çalışıyor gibi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Hayır birleştirmeye çalışıyorum.