D diski gözükmüyor

Aurora2323

Decapat
Daha fazla  
11 Ağustos 2021 tarihinde gelen Windows 10 güncellemesini yaptım. Sonrasında ne olduysa artık D diskim bir anda ortadan kalktı. PC formatlıydı orijinal şeyleri tekrar kurdum virüs girmiş olamaz. Ne yaparsam düzelebilir?

Bu video yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada diskim gözükmüyor. Windows (C:) diski, Lenovo (E:) diski, (disk 1 bölüm 1) ve (disk 1 bölüm 5 var) ve siyah renkte yok.
Laptopu salladım ve data D geldi.

Son düzenleme:
Şimdi fark ettim. Salladığım için değil. Hani laptop klavye tarafına değince uyku moduna geçiyor ya, onu yapınca geliyor. Disk yükleniyor, sonra gidiyor. Acaba neden?
Yerinden çıkmış olma olasılığı hiç aklımda yoktu bunu da not alayım işe yarar belki bir gün :)
HDD'nin bir vidası yerinden oynamış, açıp taktım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 1 hafta önce yine aynı problemi yaşıyordum sebebi ise güç yönetiminden HDD uyku modunu 20dk ayarlamışım. Bu sefer de aynı sorunu yaşıyorum ama çözemiyorum. Data D gitmeden önce oyun indirmiştim ve HD Tune uygulamasından taratmıştım bir sorun yoktu ama bir anda HDD gitti nasıl çözebilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı