D diski kayıp

sonyastik

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar 1 ay önce bilgisayarımda oluşan bir problem yüzünden bilgisayara format atmıştım. Format attıktan sonra da D diskim kayboldu ara ara geliyordu geldiğinde diski açtığımda donuyordu ve bilgisayarı yeniden başlatıyordum, ve yine gidiyordu her yeri araştırdım her şeyi denedim ama hiçbir şey olmadı. Daha da kötüsü donmaya da başladı bilgisayarım eskide değil geçen yıl toplandı yardımcı olursanız sevinirim.
(Windows 10)
(D diski disk yönetiminde de gözükmüyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer sorunu HDD'nin SATA kablosunu değiştirerek çözmüştüm belki faydalı olabilir. SATA kablosunu farklı bir girişe takmayı da deneyebilirsin. Ve çeşitli HDD programlarından yararlanabilirsin.

Belki de insan içine çıkmak istemiyordur?
Bilgisayarım logosuna sağ tıklayıp yönet işaretini seç sonra depolama diyip bilgisayardaki takılı tüm depolama cihazlarını gör. Belki de sadece birimi silinmiştir.
orda da yok maalesef :(

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    48,3 KB · Görüntüleme: 54
Bikgisayara hiç bişey olmadı bir format atmayı deniycem olmazsa mecburi değiştircez kabloyu kabloda da hiçbir sıkıntı yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı