D diski kullanılamıyor

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Steam, Epic Games vs. gibi yerlerde D diskime rahatça oyun indirebiliyorum. Fakat, Xbox Game Pass'e gelince sadece C diskine kurmama imkan veriyor, D diskini seçmeme izin vermiyor, C diskimde yer olmadığından dolayı oyunları indiremiyorum, ne yapmalıyım?

Teşekkürler.

Küçük bir bilgi: Formatı değiştirmek için biçimlendir kısmından yapabilirsin ancak bu tüm verilerin silinmesine yol açar gerekli verileri kurtarıp sonra biçimlendirirsen sen için iyi olacaktır.
Daha önce format atmadım veya disk biçimlendirmedim o yüzden fazla anlamıyorum bu işlerden, Steam vs gibi yerlerde kullandığım diskimi neden Xbox Game passte kullanamıyorum ? Problem programdan kaynaklı olabilir mi ?

Daha önce format atmadım veya disk biçimlendirmedim o yüzden fazla anlamıyorum bu işlerden, Steam vs gibi yerlerde kullandığım diskimi neden Xbox Game Pass'te kullanamıyorum? Problem programdan kaynaklı olabilir mi?

Olamaz diye düşünüyorum.
Bence diskin formatına bak NTFS değilse
Biçimlendir büyük ihtimal FAT32'dir bu formatta böyle şeyler olabiliyor.
Diske sağ tık
En alttda ayrıntılar
Dis formatı yazılı olacak.

Olamaz diye düşünüyorum.
Bence diskin formatına bak NTFS değilse
Biçimlendir büyük ihtimal FAT32'dir bu formatta böyle şeyler olabiliyor.
Diske sağ tık
En alttda ayrıntılar
Dis formatı yazılı olacak.
Hocam disk formatı NTFS olarak gözüküyor :(
Buradan C diskini seçmek yerine D diskini seçinçe otomatik geri atıyor kendini değiştirme imkanı vermiyor.
1683278267739-png.png

Xbox App ile değil de, Microsoft Store'dan oyunu D ye indirmeyi deneyin.
Şuanki kullandığımı siliyorum o halde, tekrardan Store üzerinden indiriyorum.

Xbox App ile değil de, Microsoft Store'dan oyunu D ye indirmeyi deneyin.
Store üzerinden indirirken de nereye indireceğini sormadı, C ye indirdi sanırsam hala aynı hatayı alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı