D diski nasıl geri getirilir?

KlenX

Centipat
Arkadaşlar merhaba ben C dosyamı 60GB D dosyası olarak ayırdım hiçbir sorun yok bu gün sildim ama 60 GB gitti sonra onu geri getirdim ama PC yeniden başlattım ve bir baktum gitmiş 60 GB'de C dosyasına gelmemiş nasıl cözebilirim PC'de yer yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Basit:

1-Bilgisayara sağ tıklayın.
2-Yönet deyin.
3-Disk Yönetimine girin.
4-60GB bir disk görünüyor olması gerekiyor. Ona sağ tıkla.
5-Yeni Harf ve Sürücü Yolu oluştur de.
6-Harfi D yap ve tamam de.
7-Hazır.

Anlamazsan resim ile anlatırım.

Teşekkür ederim ama 60 GB silindi yani gözükmüyor.

Sen dediğin gibi yaptım kanka olmadı birimi.
Genişlet çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayırdığınız 60GB'lık kısım windows tarafından adreslenmemiş görünüyor. Siyah renk bu anlama gelmektedir. Bu nedenle önce sağ tıklayıp formatlamanız gerekmektedir. Formatlama işlemini bitirdikten sonra;
4-60GB bir disk görünüyor olması gerekiyor. Ona sağ tıkla.
5-Yeni Harf ve Sürücü Yolu oluştur de.
6-Harfi D yap ve tamam de.
7-Hazır.
adımlarını uygulayabilirsiniz.

bende budan korkuyordum format nasıl yapabilrim kurabiliryimi pc yi bide herşeyim gidermi bunları bilmiyorum
ya nasıl yaparım derken belki 60 gb gelir diye cıhazı kaldır dedim artık ulaşamıyorum 60 gb de yok nasıl yapıcam ACİL yardım edin nolur

Bilgisayarınızı tamamen formatlamanız gerekmiyor. Bilgileriniz de kaybolmayacak. Sadece ayrılmış olan 60GB'lık bölümün formatlanarak windows'a tanıtılması gerekiyor.
Bu linkten yapmanız gereken adımları takip edebilirsiniz.
Not: Ayrılan kısmı göremiyorsanız eğer "Disk Yönetimi" panelinde bulunan "Yenile" simgesi ile bilgisayarınıza bağlı diskleri tekrar taratıp, listede görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…