D: Diski Nasıl kurtarılır?

DUMANOGLU

Hectopat
Arkadaşlar yanlışlıkla diskimi sildim ve kurtaramıyorum. Kurtarsam da yarısından azını kurtarıyorum. Ama bu kurtardıklarım 7 bin adet falan. 250 bin adet şeyin içinden seçmem gerekiyor yani çok zor. Sistem yedeklemem de yok, eskiden vardı. Yapmıştım ama silmiştim. Onu da D: diskine atmıştım acaba o sildiğim yedeklemeyı geri alabılır mıyım? Bilgisayarı yedekleyeyım, bu sayede her sey duzelsin. İçinde 10-15 senelik fotoğraflar, videolar, anılar vardı. Çok önemliydi hem de çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada kullandığınız veri kurtarma yazılımı önemli bir faktör. Buna göre işiniz kolaylaşabilir veya zorlaşabilir. Rehbere baktınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O duyguyu biliyorum. Yanlışlıkla biçimlendirdiğim ama üzerine hiçbir dosya yazdırmadığım 800GB verimi kaybettim. Hiçbir zaman %100 kurtarılacak diye kural yok. Biraz şans işi. Geçmiş olsun.
Active Partition Recovery Ultimate.
Ayrıca kurtarmaya çalışmadan önce disk yönetiminden sürücü harfini kaldır daha iyi olur.

Ama benimkiler böyle dosyalı çıkmıyor 250bin adet şey karışık çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Diske yazma işlemi yapıldıysa dizinlerde bozulma oluşmuş olabilir.
birsürü yazılım denedim hepsinde aynı bu resimleri program duzgun kurtaramıyormus galiba ondan oldu resimleri düzgün kurtaran bi program yada resimleri düzeltme programı varmı acaba 20000 tane resim vardı 8000 tanesı felan duzgun geldı kalanı bozuk açılmıyo videoların hiçbiri duzgun gelmedı 40 50 tanesı bozuk olanları alıp duzeltebılırmıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…