Merhaba Windows 10'a format attıktan sonra D diski gitmişti. Bende D diski oluşturmaya koyuldum. Sonra ise D diski oluştururken şöyle bir hata almaya başladım "disk veya diskler üzerinde bu işlemi yapabilecek boş alan yok" şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Sanırım tek 1 tane diskiniz var ve C/D olarak ikiye ayırmak istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
Siyah görünen 443 GB ayrılmamış alanda, yeni bir disk oluşturamıyor musunuz yani şimdi siz?
Sanırım tek 1 tane diskiniz var ve C/D olarak ikiye ayırmak istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
Siyah görünen 443 GB ayrılmamış alanda, yeni bir disk oluşturamıyor musunuz yani şimdi siz?
Arkadaşın dediği gibi Ayrılmamış Alana gelip sağ tıkladığınız zaman birimi küçült olması lazım ama format atarken yapsaydınız daha sağlıklı olurdu.
EDIT: Ayrılmamış alanmış zaten. Siyaha gelip etkinleştirmeniz lazım. Yeni basit birim olması lazım.
Arkadaşın dediği gibi ayrılmamış alana gelip sağ tıkladığınız zaman birimi küçült olması lazım ama format atarken yapsaydınız daha sağlıklı olurdu.
Edıt: Ayrılmamış alanmış zaten. Siyaha gelip etkinleştirmeniz lazım. Yeni basit birim olması lazım.
Format ekranında tüm diskleri silin. Eğer sadece SSD veya HDD ise önce bölün sonra Windowsu kuracağınızı seçin. Böldükten sonra ayrılmamış alanı D diski olarak harflendirip kurun. Sonra klasik şeyler.
Bu linktekini 07.50 dakikasından sonra tüm adımları uygula.
Format ekranında tüm diskleri silin. Eğer sadece SSD veya HDD ise önce bölün sonra Windows'u kuracağınızı seçin. Böldükten sonra ayrılmamış alanı D diski olarak harflendirip kurun. Sonra klasik şeyler.
Format ekranında tüm diskleri silin. Eğer sadece SSD veya HDD ise önce bölün sonra Windows'u kuracağınızı seçin. Böldükten sonra ayrılmamış alanı D diski olarak harflendirip kurun. Sonra klasik şeyler.