P1TP1T Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Gördünüz üzere EA App'ten D diskini seçtiğim halde C diskini kullanıyor. Ayarlardan da değiştirdim ama yine de C kullanıyor D'yi seçtiğim halde.
Gördünüz üzere EA App'ten D diskini seçtiğim halde C diskini kullanıyor. Ayarlardan da değiştirdim ama yine de C kullanıyor D'yi seçtiğim halde.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #2 Launcher ayarlarından indirme konumunu değiştirmeyi denediniz mi? Ekteki resimde konum düzgün seçilememiş ya da seçim algılanmamış gibi görünüyor.
Launcher ayarlarından indirme konumunu değiştirmeyi denediniz mi? Ekteki resimde konum düzgün seçilememiş ya da seçim algılanmamış gibi görünüyor.
P1TP1T Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 ServerTower dedi: Launcher ayarlarından indirme konumunu değiştirmeyi denediniz mi? Ekteki resimde konum düzgün seçilememiş ya da seçim algılanmamış gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Denedim P1TP1T dedi: Denedim Genişletmek için tıkla... Garip ama değiştirdim halde Cdeki dosyayı seçip duruyor siliyorum yine o dasyayı seçiyor Cden D ye alıyorum dosyayı yine C de açıyor Son düzenleme: 17 Ocak 2024
ServerTower dedi: Launcher ayarlarından indirme konumunu değiştirmeyi denediniz mi? Ekteki resimde konum düzgün seçilememiş ya da seçim algılanmamış gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Denedim P1TP1T dedi: Denedim Genişletmek için tıkla... Garip ama değiştirdim halde Cdeki dosyayı seçip duruyor siliyorum yine o dasyayı seçiyor Cden D ye alıyorum dosyayı yine C de açıyor