(D:) diski silindi

Sensei.007

Decapat
Merhaba, bilgisayarı kurcalarken dün "sistem geri yükleme" yaptım ve D: Diski silindi. Ben de bugün eski sistemi D: Diskine geri yüklememe rağmen hiçbir dosya gelmedi tekrardan. Diskin içinde sadece. Tıraşh-1000 dosyası var onun da içi boş. Kaybolan dosyalar benim için çok önemliydi yardımcı olabilecek var mı?

Bilgisayarıma sağ tıklayın yönet deyin disk yönetimini açın orada siyah bir şekilde D diskini gösteren bölüm var mı?

Bilgisayarıma sağ tıklayın yönet deyin disk yönetimini açın orada siyah bir şekilde D diskini gösteren bölüm var mı?
(D
931,48GB exFAT
Sağlam(birincil Bölüm)
Yazısı var hocam allta,
üstte de normal C ve D diskleri var onu mu soruyorsunuz ?

Dosya birimi NTFS den exFAT 'a çevirmiştim ondan kaynaklı oldu sanırım ... NTFS dosyalarını geri getirebilmenin bir yolu var mıdır ?

Son düzenleme:
Bicim degistiyse formatlanmistir hocam. Disk kurtarma yazilimlari ile bir kismini geri getirebiliyorsunuz. Ben de yanlislikla formatlanistim 70 GB lik verinin 50 GB ini kurtarabildim.

Bicim degistiyse formatlanmistir hocam. Disk kurtarma yazilimlari ile bir kismini geri getirebiliyorsunuz. Ben de yanlislikla formatlanistim 70 GB lik verinin 50 GB ini kurtarabildim.
Sağolun hocam. Önerebiliceğiniz veyahut kullandığınız bir program var mıdır ?

Bicim degistiyse formatlanmistir hocam. Disk kurtarma yazilimlari ile bir kismini geri getirebiliyorsunuz. Ben de yanlislikla formatlanistim 70 GB'lik verinin 50 GB ini kurtarabildim.

Hangi programla kurtardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…