D diski silinmeden sıfırlama nasıl yapılır?

denizziniz

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarıma ayarlardan normal sıfırlama yapmak istiyorum fakat D diskim silinir diye korkuyorum. Sadece C diskim silinsin D olduğu gibi kalsın. Nasıl olur acaba?

Format mı atacaksınız?

Disk seçenekleri gelecektir. Orada C diskinin içini silip ona kurmayı seçebilirsiniz. D'yi hiç ellemeyin.

Ayarlar menüsünden sıfırlayıp her şey kaldır yaparsan sadece C disk sıfırlanır. Eğer mavi ekran olan gelişmiş seçeneklerden her şey kaldır yaparsan C ve D diski sıfırlarsın.

Bilgisayarıma ayarlardan normal sıfırlama yapmak istiyorum fakat D diskim silinir diye korkuyorum. Sadece C diskim silinsin D olduğu gibi kalsın. Nasıl olur acaba?

Ayarlar menüsünden sıfırlayıp her şey kaldır yaparsan sadece C disk sıfırlanır. Eğer mavi ekran olan gelişmiş seçeneklerden her şey kaldır yaparsan C ve D diski sıfırlarsın.

Mavi ekran menüsünden de dosyaları saklama seçeneği seçilirse sıfırlamaz D'yi muhtemelen.

Mavi ekran menüsünden de dosyaları saklama seçeneği seçilirse sıfırlamaz D'yi muhtemelen.

Tavsiyem Windows açıldığında ayarlar menüsünden her şey kaldırman daha hızlı oluyor D diskine dokunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…