2 3 gündür bu durumu yaşıyorum videolarda herkes bilgisayar yönetimde çıkar diyor ama asla çıkmıyor. İçinde Windows ve uygulamalar var ama onları da yeni PC'den açmadan silemem. Nasıl düzelir bu? SSD yetmiyor.
Gel git yapıyor yeni format attım ilk attığımda böyle gözüküyordu küçülttüm sonra küçülttüğümde gitti bu da büyük ihtimal bozuk emin olmak için soruyorum boşuna para vermek istemem.
HDD ne acaba markası.
Ve SATA kablosunun yerini değiştirmeyi deneyin gene olmaz sa elinizde başka bir PC varsa ona takıp deneyin. Bir de bir şey soracağım hiç düşürdünüzmü HDD'yi yere yakın olan yerde olsa bile çünjkü bu HDD ufaçık salantıda benim tüm dosyalar gitmişti gg olmuştu.
Birim başka biri tarafından kullanıldığından Chkdsk çalıştırılamıyor süreç. Bu hacmi şu şekilde planlamak ister misiniz bir sonraki zaman kontrol sistemi yeniden başlatır. (Y/N) diyor napmalıyım.
Birim başka biri tarafından kullanıldığından chkdsk çalıştırılamıyor süreç. Bu hacmi şu şekilde planlamak ister misiniz bir sonraki zaman kontrol sistemi yeniden başlatır. (Y/N) diyor ne yapmalıyım.