775 pin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #1 SSD veya HDD modeli Apacer PANTHER 240GB SSD Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Eylül 2022 #2 775 pin dedi: Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Windows'unuz D diskine kurulu olduğu için çalışmaz.
775 pin dedi: Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Windows'unuz D diskine kurulu olduğu için çalışmaz.
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #3 775 pin dedi: Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Makineyi D sürücüsüne kurmadığından emin misin?
775 pin dedi: Arkadaşlar bilgisayarda D diskini söküp yerine diğer HDD'mi takacağım. Ancak söktüğümde işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Makineyi D sürücüsüne kurmadığından emin misin?
775 pin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #4 Galiba ikisi de 240 GB olduğundan yanlış yükleme yapmışım teşekkürler.