learthes.arda Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 D: diskine Steam üzerinden oyun indiriyorum fakat D: diskim belirli bir zaman aralığı olmadan oyunların kayıt verilerini ve kendilerini diskten siliyor. Steam kütüphanesinde de oyunların yüklü olduğu diski siliyor. Bunun sebebi nedir?
D: diskine Steam üzerinden oyun indiriyorum fakat D: diskim belirli bir zaman aralığı olmadan oyunların kayıt verilerini ve kendilerini diskten siliyor. Steam kütüphanesinde de oyunların yüklü olduğu diski siliyor. Bunun sebebi nedir?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Ekim 2021 #2 HD Tune ile bad sector taraması yapabilir misiniz? Quick Scan kapalı olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS learthes.arda Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 AXCHNEER dedi: HD Tune ile bad sector taraması yapabilir misiniz? Quick scan kapalı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam, sorun kalmadı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: HD Tune ile bad sector taraması yapabilir misiniz? Quick scan kapalı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam, sorun kalmadı teşekkür ederim.