D diski yok oldu

Ata Ömer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Mount and Blade Warband oynarken PC dondu ve sonra tekrar başlattım. Steam'e girdim ama Warband yüklü değildi. Ardından dosyalara girdim, D diski yok olmuş. Acaba yanmış veya yerinden çıkmış olabilir mi?

1625217194967.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım klasörüne sağ tıklayıp disk yöneticisinden bakar mısınız? Belki de diskiniz raw formatına dönmüş ya da başka bir şey olmuştur. Orada görünüyor mu, ne olarak görünüyor bunlara bir bakalım öncelikle.

Merhaba, bugün Mount and Blade Warband oynarken PC dondu ve sonra tekrar başlattım. Steam'e girdim ama Warband yüklü değildi. Ardından dosyalara girdim, D diski yok olmuş. Acaba yanmış veya yerinden çıkmış olabilir mi?

Eki Görüntüle 1093320
Kasayı açın sata kablolarını çıkarın azcık üfleyin ve geri takın.

İlk önce disk yönetimi ekran görüntüsü isteyeceğim ben de.

Bu adımdan sonra diske bir sağlık testi yapar mısınız?

Ayrıca başka bir bilgisayarda deneyebilir misiniz?

SATA kablolarını kontrol eder misiniz?

Fiziksel olarak bilgisayarınız diskinizi görmüyor. Bu donanımsal olabilme ihtimalini güçlendiriyor. Kabloları kontrol edebilirsiniz. Güç almıyor olabilir.

Bende de D diski gitmisti ama o SSD taktırınca adam mecburen silmisti D diskini yükleyemiyorsan geçmis olsun yani GTA 5 falan oynuyorsun 40 50 GB'lık güncelemelre yükleyemessin.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı