D diskim kayboldu

Wise data recovery ile dener misin? Bu da aynı şekilde ücretsiz ve açık kaynak.

Sonuç aynı şekilde sadece C diski gözüküyor burada.

Microsoft üzerinden indirdiğiniz programın amacı neydi? O program ile gizlemiş vs. olabilirsiniz. Tekrar kurup diskinizi geri getirmeyi de deneyebilirsiniz.

Dosya Gezgini yerine kullanılabilecek bir uygulama merak edip indirdim, tekrar kurmayı bir deniyeyim.

Microsoft üzerinden indirdiğiniz programın amacı neydi? O program ile gizlemiş vs. olabilirsiniz. Tekrar kurup diskinizi geri getirmeyi de deneyebilirsiniz.

Maalesef sonuç aynı şekilde herhangi bir değişiklik olmadı.

Dosya Gezgini yerine kullanılabilecek bir uygulama merak edip indirdim, tekrar kurmayı bir deniyeyim.

Maalesef sonuç aynı şekilde herhangi bir değişiklik olmadı.
Programı kurduktan sonra kurcaladınız mı eğer onu kurduğunuzda gittiyse alakalı olabilir. Sadece kurup D nin geri gelmesini beklemeyin.

Programı kurduktan sonra kurcaladınız mı eğer onu kurduğunuzda gittiyse alakalı olabilir. Sadece kurup D'nin geri gelmesini beklemeyin.

Hayır kurcalamadım program kurulduktan sonra D diski dosya gezgininde görünemez oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…