Dopenian Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 223 2 Kasım 2024 #1 D diskimde bunun gibi çok dosya var. Aşağıya kaydırdıkça daha devam ediyor. Bunlar nedir? Bugün bilgisayarı yeni formatladım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 29 KB · Görüntüleme: 29
D diskimde bunun gibi çok dosya var. Aşağıya kaydırdıkça daha devam ediyor. Bunlar nedir? Bugün bilgisayarı yeni formatladım.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #11 Dopenian dedi: Bu dosyaları silip Spotify'ı tekrar kurarsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Spotify'in premiumunu çok kullanmadım ama mantıken olmaz ama tekrar D diskini seçmeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
Dopenian dedi: Bu dosyaları silip Spotify'ı tekrar kurarsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Spotify'in premiumunu çok kullanmadım ama mantıken olmaz ama tekrar D diskini seçmeniz gerekebilir.
KS KS Dopenian Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 223 2 Kasım 2024 #12 St1ckle dedi: Spotify'in premiumunu çok kullanmadım ama mantıken olmaz ama tekrar D diskini seçmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Dosyaları ve Spotify'ı sildim. Tekrardan Spotify kurduğumda her şey sıfırlanmıştı. Temiz kurulum gibi oldu. Direkt programın gösterdiği yere yükleyeceğim şarkıları. Teşekkürler yardımınız için. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Spotify'in premiumunu çok kullanmadım ama mantıken olmaz ama tekrar D diskini seçmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Dosyaları ve Spotify'ı sildim. Tekrardan Spotify kurduğumda her şey sıfırlanmıştı. Temiz kurulum gibi oldu. Direkt programın gösterdiği yere yükleyeceğim şarkıları. Teşekkürler yardımınız için.