Elious Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 D diskimde yüklü Forza Horizon 5 oyunu bulunmakta. Bu oyunu nasıl C diskine taşıyabilirim? Xbox'da oyunum gözükediği için giremiyorum.
D diskimde yüklü Forza Horizon 5 oyunu bulunmakta. Bu oyunu nasıl C diskine taşıyabilirim? Xbox'da oyunum gözükediği için giremiyorum.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.173 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Ağustos 2023 #2 Elious dedi: D diskimde yüklü Forza Horizon 5 oyunu bulunmakta. Bu oyunu nasıl C diskine taşıyabilirim? Xbox'da oyunum gözükediği için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Önce oyun dosyasını D'ye atın sonra xboxtan oyunun yolunu gösterin.
Elious dedi: D diskimde yüklü Forza Horizon 5 oyunu bulunmakta. Bu oyunu nasıl C diskine taşıyabilirim? Xbox'da oyunum gözükediği için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Önce oyun dosyasını D'ye atın sonra xboxtan oyunun yolunu gösterin.
Elious Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Maxtoric dedi: Önce oyun dosyasını D'ye atın sonra xboxtan oyunun yolunu gösterin. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyası zaten D diskinde
Maxtoric dedi: Önce oyun dosyasını D'ye atın sonra xboxtan oyunun yolunu gösterin. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyası zaten D diskinde