vayybeh Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 9 Mayıs 2024 #1 Hard diskten oyun atacaktım ve (D diskimin içinde böyle bir dosya buldum. Ne olabilir? Dosya Ekleri Yerel Disk (D_) 9.05.2024 18_00_24.png 56,8 KB · Görüntüleme: 67 Yerel Disk (D_) 9.05.2024 18_00_14.png 54,8 KB · Görüntüleme: 58
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Hocam bunlar windowsun kendi güncelleştirme dosyaları, bir süre sonra muhtemelen silinirler kendiliğinden.
Hocam bunlar windowsun kendi güncelleştirme dosyaları, bir süre sonra muhtemelen silinirler kendiliğinden.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 9 Mayıs 2024 #3 vayybeh dedi: Hard diskten oyun atacaktım ve (D diskimin içinde böyle bir dosya buldum. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum.
vayybeh dedi: Hard diskten oyun atacaktım ve (D diskimin içinde böyle bir dosya buldum. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum.
vayybeh Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 9 Mayıs 2024 #4 slydvl dedi: Hocam bunlar Windows'un kendi güncelleştirme dosyaları, bir süre sonra muhtemelen silinirler kendiliğinden. Genişletmek için tıkla... Silmeyi düşünüyordum ellemeyeyim o zaman Ippo Makonouchi dedi: Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum. Eki Görüntüle 2191032 Eki Görüntüle 2191034 Genişletmek için tıkla... Virüs mü acaba diye düşündüm de tarama yaptım bir şey çıkmadı bende ellemeyeceğim
slydvl dedi: Hocam bunlar Windows'un kendi güncelleştirme dosyaları, bir süre sonra muhtemelen silinirler kendiliğinden. Genişletmek için tıkla... Silmeyi düşünüyordum ellemeyeyim o zaman Ippo Makonouchi dedi: Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum. Eki Görüntüle 2191032 Eki Görüntüle 2191034 Genişletmek için tıkla... Virüs mü acaba diye düşündüm de tarama yaptım bir şey çıkmadı bende ellemeyeceğim
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 Ippo Makonouchi dedi: Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum. Eki Görüntüle 2191032 Eki Görüntüle 2191034 Genişletmek için tıkla... vayybeh dedi: Hard diskten oyun atacaktım ve (D diskimin içinde böyle bir dosya buldum. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocalarım bu dosyaları silseniz sorun olmaz. ama siz silmeyin windowsun kendi disk temizleme aracıyla bunları silin.
Ippo Makonouchi dedi: Bende de var galiba önemli dosyalar şimdilik ellemiyorum. Eki Görüntüle 2191032 Eki Görüntüle 2191034 Genişletmek için tıkla... vayybeh dedi: Hard diskten oyun atacaktım ve (D diskimin içinde böyle bir dosya buldum. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocalarım bu dosyaları silseniz sorun olmaz. ama siz silmeyin windowsun kendi disk temizleme aracıyla bunları silin.