CTC Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. D diskine Windows 7 yükledim. Gayet iyi güzel kullandım ama artık kaldırmam gerekiyor. D diskinin içinde de oyun dosyalarım var. Ben sadece Windows 7'yi kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2015
İyi akşamlar arkadaşlar. D diskine Windows 7 yükledim. Gayet iyi güzel kullandım ama artık kaldırmam gerekiyor. D diskinin içinde de oyun dosyalarım var. Ben sadece Windows 7'yi kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Teşekkürler.
Harry Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #2 Şu videoya bir bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoya bir bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et